Växjö Hälsoforum en del av Feelgood då Feelgood Företagshälsovård AB förvärvat samtliga aktier i Växjö Hälsoforum AB.

Växjö Hälsoforum AB har bedrivit verksamhet i Växjö i över 50 år. Hälsoforum har långvariga kundrelationer med större och mindre företag samt kommuner. Växjö Hälsoforum har alltid värnat den kundnära relationen.

 -Med Feelgood ser vi att vi får behålla den lokala och kundnära relationen och samtidigt få en stark ägare som ger stabilitet. Tillsammans stärker vi positionen lokalt och möjliggör utveckling regionalt samtidigt som vi kan nyttja Feelgoods rikstäckning. Feelgood har gjort stora satsningar och kommit långt i digitaliseringen, vilket kommer att kunna tillföra mycket till våra kunder och våra medarbetare säger Mikael Bonik, vd på Växjö Hälsoforum.  

- Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. Det är ett steg i vår strategi att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Vi har redan idag ett väl fungerande samarbete mellan bolagen och Växjö har många starka kundrelationer som vi ser fram emot att bygga vidare på, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

Feelgood har 8000 kundföretag i en mängd olika branscher. Företaget grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.