Växjöhälsan vårdcentral

                                                                                              

Nyhetsarkiv »

Ny VD för Hälsoforum och Växjöhälsan

2017-09-11

Från och med september månad är jag VD för Hälsoforum och Växjöhälsan, jag leder även motsvarande verksamhet i Ljungby (HVC och Läkarhuset) där jag tillbringat mina senaste 10 år i en fantastisk utveckling.

Jag har en lång erfarenhet som ledare, entreprenör och VD samt är naturligt intresserad av hälso-sjukvård samt managementfrågor men framförallt förebyggande proaktiva insatser INNAN problemen uppstår.

Det är en stor ära att få komma in i en verksamhet som har så lång tradition på Växjömarknaden och som har så många goda medarbetare. Ett stort tack till Lisa för alla bra år hon haft hos oss och ett lycka till med framtiden!

Under hösten lägger jag mycket fokus på att bygga en ny ledningsstruktur på befintliga kompetenser samt ett absolut kundfokus där jag kontaktar och försöker få träffa Er kunder. Jag delar min tid mellan orterna Växjö-Ljungby och ser därmed goda exempel att förmedla.

Jag har fått en grymt bra mottagande av både personal och kunder vilket möjligen får mig att erhålla viss prestationsångestJ

Man gör så gott man kan så har man gjort sitt bästa


Med vänlig hälsning

Mikael Bonik
VD